Hildebrand
Cabines de pintura - Hildebrand

Hildebrand

Empresa Hildebrand


Des de la seva instal·lació a Espanya en l'any 1970 HILDEBRAND fabrica cabines de pintura, zones de preparació simples, amb plenum i recintes de pintura per al mercat interior i exterior.

Les cabines de pintat de HILDEBRAND fabricades des dels seus inicis sota tecnologia alemanya, han aportat de manera continuada al mercat innovacions tecnològiques que constitueixen en l'actualitat un referent del mercat.

Hildebrand disposa d'un model de cabina de pintura per a cada necessitat i estan presents tant en el sector de l'automòbil com també en el de vehicles industrials. Les cabines de pintura industrials per al vehicle industrial són dissenyades a mida d'acord amb les necessitats del client.

També diposem d'una destacada representació en el sector industrial amb cabines de pintura en els sectors de la fusta i la indústria en general.


Les instal·lacions de la fàbrica disposen de més de 4.500 m2 de superfície, repartits en 3 naus industrials i donen ocupació a una plantilla de 45 persones repartides en les àrees de producció, magatzem, oficina tècnica, vendes, administració i servei post-venda.

Les cabines de pintura de HILDEBRAND fabricades des dels seus inicis sota tecnologia alemanya, han aportat de manera continuada al mercat innovacions tecnològiques que constitueixen en l'actualitat un referent del mercat.

El nostre constant esforç en innovació, la qualitat de fabricació i el rendiment dels nostres productes ha estat recompensat per la fidelitat dels nostres clients, aconseguint en l'actualitat un parc instal·lat de més de 3.000 instal·lacions.

Una completa xarxa de distribució comercial i de servei tècnic ens permet oferir uns eficients serveis de manteniment postvenda amb cobertura a tot el territori nacional.